octombrie 2, 2022

Targ caritabil pentru maidanezi, la Zalau

Asociatia “Împreuna-i vom face fericiti” din Zalau ii invita pe salajeni, sambata, 15 decembrie, intre orele 11.00 si 15.00, la Târgul caritabil pentru animalele strazii, sa faca donatii.
Evenimentul va avea loc in Cartierul Dumbrava Nord din Zalau, strada Simion Barnutiu, bloc SB 34, potrivit unei postari pe facebook a Asociatiei “Impreuna-i vom face fericiti”.
La târg va fi vânzare de produse donate (bijuterii, cosmetice, încaltaminte, îmbracaminte etc.) si de produse handmade.
Banii vor fi folositi pentru plata vaccinurilor, deparazitarilor, tratamentelor si pentru achizitionarea mâncarii animalutelor.
Iubitorii de patrupede pot face orice donatie: mâncare (umeda sau uscata), nisip pentru pisici, paturi, plapume, covorase absorbante, jucarii, bani.
Asociatia “Impreuna-i vom face mai fericiti” este administrata de Corina {urcas, zaluanca foarte activa in domeniul initiativelor sociale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.