februarie 6, 2023

Tanarul actor zalauan Andrei Indreies, investigatorul din Paranormal Investigation, a fost la Festivalul de Film de la Cannes

Zalauanul Andrei Indreies s-a nascut sub o stea norocoasa. A luat calea succesului in cinematografie dupa ce a fost descoperit de un mare regizor de film, Franck Phelizon. 

rn

Andrei a jucat rolul principal in coproductia franco-romano-canadiana Paranormal Investigation si a participat, alaturi de echipa filmului, la editia din acest an a prestigiosului Festivalul de film de la Cannes, cel mai vechi si important festival de film din lume. Cea de-a 71-a editie a Festivalului de Film de la Cannes a avut loc în perioada 8 – 19 mai.
Filmul il mai are in departamentul de relatie cu presa si pe zalauanul Ardelean Cosmin Vasile, care a scris pe pagina sa de facebook despre experienta de la Cannes.
“Felicitari Franck Phelizon, Andrei Indreies, echipei Paranormal Investigation, film prezent la Festivalul de Film de la Cannes 2018, o coproductie franco-romano-canadiana care il are in rol principal pe actorul roman Andrei Indreies!
Ma bucur ca am fost prezent la avanpremiera acestui film la Paris, dar cel mai mult ma bucur ca am fost alaturi de oameni minunati!". spune Ardelean.
Si actorul Andrei Indreies a spus pentru Graiul Salajului ce reprezinta pentru el prezenta la Cannes.
“Pentru un actor debutant cum sunt eu, reprezinta o reusita fenomenala si un vis implinit. Actoria a devenit principala mea pasiune in acest moment si sper ca in viitor sa continui in acest domeniu, pentru ca cinematografia este absolut minunata, fiind un domeniu care aduce tot timpul noi provocari si satisfactii”, spune Andrei Indreies.
Pentru regizorul Franck Phelizon tanarul actor din Zalau este o revelatie.
"Andrei Indries m-a fascinat prin carisma si naturaletea de care a dat dovada, emanând o emotie puternica, fiind o persoana aparte, cu un urias potential în actorie. Acest lucru m-a facut sa îl invit la un stagiu de actorie, ceea ce avea sa îmi demonstreze ca impresia initiala nu a fost una eronata”, sunt cuvintele regizorului.

rn

Andrei – de la primul pas spre
cinematografie la un nou proiect

rn

Andrei Indreies s-a nascut pe data de 3 ianuarie 1989, in Zalau, unde a locuit pana in anul 2008, an in care a plecat in Franta (Paris), unde s-a alaturat familiei, care era plecata de patru ani.
Andrei a absolvit studiile liceale in anul 2008, la Liceul Tehnologic "Voievodul Gelu" din Zalau, iar in Franta a urmat cursurile de actorie ale Stage Vallee Cinema. In prezent, ocupatia lui este cea de actor.
Andrei Indreies ne-a povestit si cum a facut marele pas spre cinematografie.
“Lucrand o perioada ca sofer Uber, am ajuns sa il cunosc pe Franck Phelizon, regizor francez. Dupa mai multe curse efectuate, am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Tot discutand, i-am spus ca eu sunt roman, din Transilvania, iar acest lucru i-a atras atentia. Acesta m-a intrebat daca legenda lui Dracula este adevarata, fiind foarte interesat de asemenea de fenomene paranormale. Auzind acest lucru, i-am povestit ca in familia mea, mai exact bunicul meu, a avut cateva experiente de acest gen, paranormale, despre care mi-a povestit in vacantele petrecute la bunici. Intr-un fel, de aici a pornit totul! Pe baza celor relatate de mine, legat de aceste fenomene, regizorului Franck Phelizon i-a venit ideea sa scrie un scenariu pe aceasta tema. Franck Phelizon m-a invitat la un stagiu de actorie unde au mai participat 10 actori, iar in urma stagiului, pe baza prestatiei mele si a experientelor avute in acest sens mi-a acordat rolul principal in filmul Paranormal Investigation, o productie Baril Production, filmata la Paris, unde interpretez rolul unui investigator de fenomene paranormale, care încearca sa desluseasca un mister.
Pana sa il cunosc pe Franck Phelizon, persoana care mi-a schimbat radical viata, nu am avut nici o legatura directa cu cinematografia si actoria. Franck Phelizon a vazut in mine un potential in acest sens si in acest moment pot sa va marturisesc ca actoria a devenit, dincolo de o ocupatie, principala mea pasiune. Alaturi de Franck Phelizon avem un nou proiect cinematografic, care este in curs de redactare, iar acest film va avea ca tema principala rolul femeilor in lumea mafiei”, spune Andrei Indreies.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut