Tânăra grav rănită în accidentul de la Bobota are nevoie de ajutor!

Gabriela Nicoleta Bosânceanu, una dintre victimele accidentului rutier de joi, de pe raza localității Bobota, are nevoie disperată de sânge, pentru a se putea face bine.

Puteți dona din orice zonă a țării, indiferent de grupa sanguină, cu mențiunea “pentru Bosânceanu Gabriela Nicoleta”. Tânăra este internată la un spital din Cluj Napoca, unde a fost trasportată de urgență cu elicopterul SMURD după accidentul în care a fost implicată.

Gabriela Nicoleta are un băiețel care, alături de familie, o așteaptă să se întoarcă cu bine acasă.

1 thought on “Tânăra grav rănită în accidentul de la Bobota are nevoie de ajutor!

  1. Zilnic se donează sânge,puțin mai mult dar se donează…de ce trebuie mentionat un nume anume?sângele donat fără declarație se considera fără motiv?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.