Tânără din Jibou, reținută pentru tâlhărie

0
1109

O tânără de 17 ani, din Jibou, a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore, bănuită fiind că a jefuit un tânăr, amenințându-l cu un cuțit.

Potrivit IPJ Sălaj, marți, 21 iunie, la ora 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați de un tânăr de 14 ani, din Zalău, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sfânta Vineri, a fost abordat de două persoane necunoscute, un bărbat și o femeie, iar femeia l-a amenințat că va folosi un cuțit dacă nu-i dă banii pe care îi are asupra sa. De frică, acesta i-a înmânat femeii o bancnotă de 50 de  lei, după care cei doi au plecat.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat și depistat persoanele în cauză.

S-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei este o tânără de 17 ani, din orașul Jibou. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Foto cu caracter informativ, sursa realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.