Tanara de 25 de ani din Salaj, retinuta pentru furt in Maramures


O tanara de 25 de ani din judetul Salaj a fost retinuta de politistii maramureseni, aceasta fiind banuita de comiterea a doua furturi. Saptamana trecuta, politistii din Seini au fost sesizati cu privire la producerea a doua furturi din locuinte de pe raza localitatii. In urma cercetarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca autoarea furturilor este o tanara de 25 de ani, din judetul Salaj.

Aceasta a fost depusa in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures, urmand a fi prezentata instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Acest caz nu este singular, deoarece, in urma cu o saptamana, alte trei tinere din Salaj cu varste cuprinse intre 12 si 33 de ani au fost prinse la furat in judetul vecin. Mai exact, sambata, 11 iulie, politistii din Borsa au fost sesizati printr-un apel la 112 cu privire la un furt dintr-un imobil de pe strada Valea Tisei, din oras.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca persoane necunoscute au patruns fara drept în imobil si au sustras o suma de bani. În urma verificarilor si investigatiilor efectuate, au fost identificate pe raza orasului Borsa trei tinere cu vârste cuprinse între 12 si 33 de ani, din Salaj, asupra carora, în urma controlului corporal efectuat, a fost gasita suma reclamata ca fiind sustrasa. Suma de bani a fost predata partii vatamate. În cauza s-a întocmit dosar penal si se efectueaza cercetari cu privire la comiterea infractiunii de furt calificat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *