Tânăr rănit de o bucată de gheață, pătrunsă prin parbriz

Tânăr rănit de o bucată de gheață, pătrunsă prin parbriz

Un tânăr de 21 de ani, pasager într-un autoturism a fost rănit de o bucată de gheață desprinsă de pe prelata unei semiremorci. Inicdentul s-a petrecut luni, 13 noiembrie, la ora 08:20, pe D.N. 1 H, în localitatea Hereclean.

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Ciucea, județul Cluj, în timp ce conducea pe direcția Vârșolț – Hereclean un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi curățat de gheață prelata semiremorcii, o bucată de gheață s-ar fi desprins de pe prelată, ar fi căzut și ar fi spart parbrizul unui autoturism condus regulamentar, din sensul opus de circulație, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ip, județul Sălaj.

În urma evenimentului rutier, un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transpoprtat la spital.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul ansamblului de vehicule și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior pe raza județului Maramureș.

Polițiștii rutieri continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătamare corporală din culpă și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și imprejurărilor producerii evenimentului rutier.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *