decembrie 5, 2022

Tânăr marocan intrat ilegal în România, prins de polițiști în Crișeni

Marți, 22 noiembrie, un tânăr marocan de 22 de ani a trăit ceasul rău când a trecut prin Crișeni, în jurul orei 14.00. El a fost depistat și legitimat de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău, fiind bănuit că ar fi intrat ilegal pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii secției au constatat că tânărul nu figurează în evidențe ca posesor de documente de călătorie sau care să ateste legalitatea intrării acestuia pe teritoriul României.

Fiind întrebat de polițiști despre modul în care a trecut frontiera de stat a României, acesta a declarat că a intrat ilegal în țară,  cu un camion care venea din Serbia.

Biroul de presă al IPJ Sălaj informează că cetățeanul străin a fost condus la sediul poliției și predat polițiștilor din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Sălaj.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 262 alin.1 din Codul penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *