ianuarie 31, 2023

Tânăr fără permis și cu mașina furată prins pe ruta Zalău- Cluj-Napoca

La data de 17 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au depistat în trafic un tânăr cu permisul reținut, în timp ce conducea un autourism pe care l-ar fi sustras cu scopul de a-l folosi pe nedrept.

Tânărul, de 22 de ani, din Zalău a fost depistat în flagrant delict, pe Drumul Național 1F, în localitatea Zimbor, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce „Cu restricții-Reținut”.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, tânărul ar fi sustras autoturismul, din municipiul Zalău, fără acordul proprietarului acestuia, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, pe ruta Zalău- Cluj-Napoca.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art.335 alin.2 din Codul penal și furt în scop de folosință, faptă prevăzută de art.230 alin.1 din Codul penal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut