decembrie 9, 2022

Tanar din Zalau sustragea telefoane, tablete, rotopercutoare, truse de scule etc. propus pentru arestare preventiva

Un tanar din Zalau, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat, a fost retinut de politisti, miercuri, 8 ianuarie 2020.

rn

Din probatoriul administrat pana in prezent, politistii au stabilit ca acesta, in perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, pe timpul noptii, a comis noua furturi din autoturisme. Au fost sustrase telefoane, tablete, rotopercutoare, truse de scule etc.

rn

Prejudiciul cauzat in aceste fapte penale fiind de 13700 lei, din care s-a recuperat aproximativ 25%.

rn

In baza ordonantei de retinere emisa de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, tanarul a fost retinut, miercuri, 8 ianuarie 2020, iar astazi va fi prezentat Parechetului de pe langa Judecatoria Zalau cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

rn

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *