Tânăr din Năpradea, reținut după ce a fugit de polițiștii care l-au tras pe dreapta

Duminică, 30 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Năpradea, care s-a sustras controlului și este bănuit că ar fi condus fără permis.

În aceeași dimineață, la ora 08:45, polițiștii rutieri au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Comunal 26A, prin localitatea Traniș, comuna Năpradea. Cu privire la proprietarul autoturismului existau date și informații că ar conduce autovehicule pe drumurile publice, în mod frecvent, cu toate că ar avea dreptul de a conduce suspendat.

Șoferul a oprit la semnalele polițiștilor rutieri însă, în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta s-a pus în mișcare și, ocolind autospeciala de poliție care era amplasată perpendicular pe axul drumului, și-a continuat deplasarea pe un drum de exploatare agricolă, reușind astfel să fugă de polițiști, folosindu-se de performanțele autovehicului de teren pe care îl conducea.

Polițiștii l-au identificat și depistat ulterior. Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sălaj, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, completează informarea Biroul de presă al IPJ Sălaj.

1 thought on “Tânăr din Năpradea, reținut după ce a fugit de polițiștii care l-au tras pe dreapta

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut