Tânăr din Bihor, drogat pe drumurile din Sălaj

Un tânăr de 22 de ani din Balc, Bihor, s-ca laes cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Tânărul a fost oprit în trafic sâmbătă seara, pe Drumul Județean 108B, în localitatea Bobota.

Polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, aparatul detectând prezența în salivă a două tipuri de substanțe psihoactive. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea determinării prezenței substanțelor interzise în organism și tipul acestora.

”În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente. Acțiunile polițiștilor pentru prevenirea și combaterea a consumului de substanțe psihoactive și a conducerii de autovehicule sub influența acestora continuă și în perioada următoare. Siguranța traficului rutier este o prioritate a polițiștilor sălăjeni. Nu vă urcați la volan după ce ați consumat substanțe psihoactive sau băuturi alcoolice!”, se arată în informarea Biroului de presă al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.