Tanar de 26 de ani, drogat la volan a fost oprit de mama lui care a chemat Politia

Tanar de 26 de ani, drogat la volan a fost oprit de mama lui care a chemat Politia

Politisii din cadrul Biroului Rutier au identificat sâmbata, 31 martie, la ora 09:58, pe strada Locotenent Colonel Teofil Moldoveanu, din Zalau, un autoturism condus de un zalauan de 26 de ani. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Datorita starii de ameteala, acesta a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii prezentei substantelor psihoactive. În urma controlului corporal, asupra conducatorului auto au fost gasite trei plicuri cu substante susceptibile de a avea efect psihoactiv si doua plicuri cu ramsite de fragmente vegetale. În cauza, politisii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive, iar luni, 2 aprilie, dosarul a fost înaintat D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Salaj.

rn

Potrivit martorilor tanarul s-a urcat drogat la volanul unui Peugeot inmatricualt in Salaj, iar mama acestuia s-a pus in fata mainii pentru al bloca si a pus mana pe telefon si a chemat politia. Martorii mai spus ca tanarul avea un comportament ce da nota ca se afla clar sub influenta substantelor psihoactive. stop_coloana

rn

Procurorul sef DIICOT Salaj, Dan Bubuiug ne-a declarat ca a fost inregistrat un dosar pe numele unui tanar de 26 de ani care a condus sub influenta drogurilor. Potrivit probelor de sange rezulta ca tanarul a consumat canabis, iar despre plicurile gasite asupra lui se presupune ca ar fi fost tot canabis. Substantele psihoactive au fost trimise la laborator pentru a se stabili cu exactitate ce droguri sunt. Tanarul de 26 de ani va fi cercetat pentru detinere de droguri pentru consum, fapta ce este pedepsita cu 3 luni pana la 2 ani inchisoare sau amenda. Si Politia Municipiului Zalau il cerceteaza pentru comiterea infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive, fapta care este pedepsita de lege cu 1-5 ani sau amenda. 

rn

 

rn

 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *