Tânăr de 25 de ani, drogat la volan, prin Jibou

Vineri, 21 octombrie, un tânăr de 25 de ani din Jibou s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

”În fapt, la ora 21:15, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Teilor, din Jibou, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 25 de ani, din Jibou. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la o substanță interzisă, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate moste biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive”, informează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Polițiștii sălăjeni sfătuiesc participanții la trafic să conducă prudent, să nu urce la volan dacă sunt sub influența alcoolului sau al substanțelor psihoactive, să se respecte normele rutiere pentru siguranța tuturor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *