Tânăr de 17 ani, găsit decedat într-un pârâu din Șimleu

Sâmbătă dimineața, un cadavru a fost zărit de un trecător în apele unui pârâu, sub un pod CFR, din Șimleu Silvaniei.

Trecătorul a alertat poliția prin 112, în jurul orei 9.20, iar cele sesizate s-au confirmat. Din primele cerectări ale polițiștilor de la Investigații Criminale reiese că nu există indicii privind comiterea unei crime, însă cauzele decesului vor fi stabilite în urma necropsiei.

”La data de 12 noiembrie, ora 09:20, un bărbat din Șimleu Silvaniei a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, într-un pârâu, în Șimleu Silvaniei se află o persoană decedată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar cadavrul aparține unui tânăr, de 17 ani, din Șimleu Silvaniei.

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu un medic legist. În aceste momente, nu sunt indicii de comiterea unei infracțiuni contra vieții. Cadavrul a fost preluat și transportat la morga spitalului judetean, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările, urmând să fie dispuse măsurile legale în funcție de rezultatul anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *