noiembrie 26, 2022

Tânăr de 15 ani, tâlhărit într-o benzinărie din Zalău

Marți, 8 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr bănuit de tâlhărie calificată.

În noaptea de luni spre marți, la ora 00:30, un echipaj de jandarmi a fost sesizat direct de către un tânăr, de 15 ani, din Zalău, cu privire la faptul că, în aceeași seară, 7 noiembrie, la ora 22:30, în timp ce se afla în zona unei benzinării de pe strada Simion Bărnuțiu, din Zalău, o persoană necunoscută de sex masculin, l-a deposedat prin violență de telefonul mobil.

În scurt timp, jandarmii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr, de 18 ani, din Șimleu Silvaniei.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei prejudiciate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care, în urma probatoriului administrat, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sălaj, urmând să fie prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *