noiembrie 29, 2022

Tamara Bokarić nu rămane la HC Zalău

Chiar dacă a marcat în fiecare meci de la Cupa «Alexandrion», bosniaca în vârstă de 25 de ani nu s-a înţeles la bani cu conducerea grupării sălăjene şi a părăsit echipa


Având în vedere că HC Zalău a rămas fără pivot, iar startul returului bate la uşă, transferul bosniacei Tamara Bokarić era chiar o problemă stringentă.
Ajunsă la poalele Meseşului chiar de la primele antrenamente de după Crăciun,handbalista în vârstă de 25 de ani a intrat într-un ciclu normal sub comanda lui Gheorghe Tadici. Luni şi marţi, pivotul venit din Bosnia a participat la Cupa « Alexandrion » în tricoul formaţiei sălăjene şi chiar a înscris câte un gol în fiecare meci.
Deşi nu a evoluat de câteva luni bune, handbalista a fost pe placul antrenorului Tadici şi cu o perioadă de pregătire puternică, Bokarić putea fi o soluţie bună pentru postul de pivot.
Ca urmare, cele două părţi s-au pus la masa negocierilor şi conducerea clubului să pregătea un contract pe câteva sezoane. Deşi jucătoarea voia să revină în Liga Naţională în tricoul celor HC Zalău, totul a căzut din cauza banilor, deoarece Bokarić a solicitat un salariu stop_coloana pe care gruparea de la poalele Meseşului nu şi-l permite.
În aceste condiţii, Zalăul caută pivotul pe alte piste, cu atât mai mult cu cât Tadici mai are încă două variante. În aceste zile, noul transfer va fi pecetluit, deoarece Claudia Constantinescu şi compania vor începe campionatul încă din 6 ianuarie, printr-o deplasare la Roman.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *