Talharul salajean a ajuns, din nou, dupa gratii

48 de ore de libertate
Talharul salajean, Iosif Nicoriciu, din Letca, care a evadat marti, din arestul Politiei Maramures, a ajuns din nou dupa gratii. Complicele sau, Danut Bolos, s-a predat politistilor iar la numai cateva ore, in ziua de joi, a fost prins si Nicoriciu. “Nicoriciu Iosif Florian a fost prins de politisti in jurul orei 22,00, pe strada Luminisului din Baia Mare. Amandoi au fost incarcerati si sunt cercetati acum si pentru comiterea infractiunii de evadare”, se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures. Reamintim cititorilor ca Iosif Nicoriciu impreuna cu Danut Bolos, au evadat marti seara din arest, profitand de neatentia “purtatorilor de epoleti”. Cei doi au cerut sa fie lasati sa-si spele hainele la baie iar cand politistul care-i supraveghea s-a indepartat, cei doi au fortat grilajul geamului si au fugit.
Talhar cu “state vechi”
Salajeanul era cunoscut cu antecedente penale (a comis mai multe talharii si furturi in perioada 1994-2009) si a fost prins de politistii baimareni la sfarsitul lunii aprilie. “La acea data, suspect fiind de comiterea a doua furturi din locuinte, a fost retinut de politisti si a fost prezentat la instanta cu propunere de arestare preventiva”, se mai arata in comunicatul politiei maramuresene.
Investigatiile politistilor au relevat ca in 14 si 21 aprilie suspectul a sustras din doua imobile din Baia Mare aparatura electronica, telefoane mobile, bijuterii, ceasuri si parfumuri a caror valoare depaseste 10 000 lei. In ambele cazuri el a profitat de faptul ca a gasit un geam deschis si a intrat fara mare dificultate in locuinte de unde a luat ce i-a picat la mana. Conform sursei citate anterior, prejudiciul nu a fost recuperat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *