decembrie 3, 2022

Talharii care au jefuit-o sub ameninţarea cu moartea pe Puşcaş Aurica din Poarta Sălajului au fost arestaţi

Cei trei tâlhari care au dat buzna peste Aurica Puşcaş în casa acesteia din Poarta Sălajului în noaptea de 6 spre 7 decembrie au fost arestaţi preventiv pentru de 30 de zile, acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
 Din rechizitoriul procurorilor reiese că cei trei au tâlhărit-o pe Puşcaş Aurica din satul Poarta Sălajului, comuna Românaşi, după ce au intrat în locuinţa victimei prin spargerea geamului. Au ameninţat-o pe Puşcaş Aurica cu moartea şi i-au cerut toţi banii din casă şi bunurile de valoare pe care le deţine. Prada nu a fost însă pe măsura aşteptărilor celor trei. Au reuşit să obţină de la Aurica doar suma de 100 de lei, care se aflau pe masă, la vedere, stop_coloana şi alte bunuri în valoare de aproximativ 200 de lei. La o zi distanţă, poliţiştii au pus mâna pe cei trei. Judecătoria Jibou a admis pe 8 decembrie cererea procurorilor, iar Farcaş Lorel Alin, Lingurar Ovidiu şi Lingurar Sorin Constantin îşi vor petrece sărbătorile de iarnă după gratii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *