septembrie 24, 2023

Tâlhar dat în urmărire națională, prins la Zalău

0

Marți, 13 iunie, la ora 21.35, polițiștii Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban din cadrul Poliției Municipiului Zalău, cu sprijinul jandarmilor sălăjeni au depistat și reținut un bărbat de 47 de ani, din Zalău, urmărit național.

Judecătoria Zalău a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la șapte ani de închisoare cu executare, pentru furt calificat și tâlhărie.

Bărbatul a fost plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferat la penitenciar, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut