Tadici, exasperat de ratarile Zalaului in meciul de la Braila!

‘Am ratat exagerat de mult. in situatii de unu la unu am dat noua aruncari in bara, dar am mai ratat si alte trei aruncari de la 7 m. Jucatoarele tinere cred ca pot ajunge la un nivel ridicat fara sa depuna mare efort si fara sa se concentreze’, a spus antrenorul Zalaului

rn

HC Zalau ramâne fara victorie pe teren strain in acest campionat al Ligii Nationale, dupa ce si duminica a pierdut in deplasarea de la Dunarea Braila, intr-un joc ce a contat pentru etapa a XVI-a.
Gruparea de sub Meses a fost invinsa la o diferenta de sase goluri, scor 27 – 21 si nu a putut emite mari pretentii la Braila, in conditiile in care handbalistele de la HC Zalau au ratat foarte mult. Au fost noua aruncari in bara din situatii de unu la unu, dar si trei aruncari de la 7 m care au fost ratate, ceea ce l-a exasperat pe antrenorul Gheorghe Tadici.
Tehnicianul s-a aratat nemultumit de prestatia jucatoarelor tinere, multe dintre ele facând greseli duble.
“Am ratat foarte mult. in situatii de unu la unu am dat noua aruncari in bara. A fost un concurs in special al jucatoarelor tinere, care cred ca pot ajunge la un nivel ridicat fara sa depuna mare efort si fara sa se concentreze. Au mai fost si trei aruncari ratate de la 7 m, prin Szolosi, Prycop si Severin, care au dat in bara. si când am avut superioritate numerica am ratat, dar si pe contraatac faza a doua. Au fost duble greseli in atac si aparare la Severin, Szolosi, Irimia si Popescu. intr-adevar nici poarta nu ne-a ajutat. Principalele lor marcatoare au fost anihilate, dar nu a fost suficient”, ne-a declarat Gheorghe Tadici, care a fost nemultumit si de prestatia brigazi de arbitri din Cluj, formata din Mârza si Nedelea.
“Au mai intervenit si arbitrii Mârza cu Nedelea, care si la Cisnadie au facut-o lata. inca din secunda 30 le-au ajutat pe gazde sa se desprinda si in permanenta le-au impins de la spate. Dar mai intâi trebuie sa ne vedem bârna din ochii nostri, cu ratarile si greselile care au fost si cu apararea care in anumite momente a fost superficiala. Este adevarat ca jucatoarele tinere au mult de munca, ma refer la Pryocop, la Mihart, Corban, Severin, Popescu, multe dintre ele având greseli duble. Aici se incadreaza si Roxana Szolosi. in economia jocului, greselile duble sunt doua goluri pe tabela de marcaj”, a mai spus Tadici.
Dupa infrângerea de la Braila, HC Zalau a cazut pe locul 7 in clasamentul Ligii Nationale, iar in etapa urmatoare programata pe 24 februarie va juca pe teren propriu cu liderul SCM Rm. Vâlcea.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *