septembrie 23, 2023

Tadici, amendat de FRH cu 1.000 de lei pentru “declarații cu caracter jignitor”

7

Antrenorul echipei de handbal feminin HC Zalău, Gheorghe Tadici, a fost amendat de Comisia Centrală de Disciplină (CCD) a Federației Române de Handbal (FRH), în cadrul ședinței din 2 martie, pentru declaraţiile făcute la adresa conducerii Federației, la finalul partidei SCM Gloria Buzău – HC Zalău, din 18 februarie.

“În legătură cu interviul acordat de domnul antrenor Tadici Gheorghe Televiziunii Române (TVR 2) la finalul jocului dintre echipele S.C.M. Gloria Buzău și H.C. Zalău, disputat la Sf. Gheorghe, Comisia, văzând explicațiile domnului Tadici, hotărăște: sancționarea antrenorului Tadici Gheorghe (H.C. Zalău) cu penalitate de 1.000 (una mie) lei, termen de achitare 01/04/2021, pentru declarații cu caracter jignitor în mass media, conform art.45.2, lit. a), pct.1”, informează reprezentanții Federației Române de Handbal.

Iată şi care au fost declaraţiile lui Tadici care i-au adus amenda:  

“Cheltuim bani, dar îmi pare rău că nu-i cheltuim în favoarea performanței handbalului românesc. Așa, să venim să stăm 16 echipe pe aceleași bănci, să ne dezbrăcăm în tribună și să n-ai voie să intri într-un vestiar să te speli după meci. Astea sunt lucruri gândite de niște oameni handicapați care nu vin aici să vadă ce se întâmplă, cum își bat joc de fetele astea, nu mă interesează de unde sunt, de la minister sau de oriunde. Noi cheltuim sute de milioane pentru un turneu cu un meci. Turneul de la București s-a transformat în trei meciuri, care înseamnă costuri de trei ori mai mari. Acesta e câștigul handbalului, cheltuim bani pentru nimic, pentru anti-handbal, asta se întâmplă numai în România. Oamenii care gândesc treburile astea sunt niște oameni care au probleme mari cu judecata”.

7 thoughts on “Tadici, amendat de FRH cu 1.000 de lei pentru “declarații cu caracter jignitor”

  1. Domnul Tadici a spus lucruri adevarate si foarte dureroase Cei care se simt vinovati trebuie sa paraseasca barca handbalului romanesc .Jignitor este modul in care a fost tratata aceasta persoana care a facut ceva pentru acest sport.Personal solicit ca cei care au planuit sa-l amendeze pe dl.Tadici sa vina si sa-si ceara scuze si apoi sa plece din handbal!!!

  2. Niste ordinari in fruntea Federatiei de handbal, care duc handbalul feminin in lumea a treia dupa ce au fact-o cu cel masculin . PSD ul a pus in fruntea federatiilor (Ponta-Dragnea) aceste NULITATI – Burleanu,DEDU, Potec, Petrache, Covaliu, hoti adevarati pe toate planurile performantei sportive ! ! Felicitari dle Tadici ! Afara cu impostori din federatii, cu acest mizer DEDU !!!!

  3. Într-adevăr ca in federația de fotbal și în cea de handbal exista niște nemernici cei care conduc!!! De altfel peste tot in aceasta tara este la fel! Nu exista domeniu de activitate sa nu fie așa! Dar și Tadici ar cam trebui sa dispară ! A demonstrat ce a avut de demonstrat ! Este un expirat ! Handbalul zălăuan nu se învârte numai in jurul sau!

  4. Ba chiar in jurul lui se invarye, handbalul salajan ! Cand se retrage, dispare din liga 1 . Pe cine vreti in locul lui ? Nume credibile ! Altii sant expirati ! El chiar e verde
    Clasamentul ! Locul 5-7 la puncte, cu jucatoare romance 98% si f tinere, cu 2-3 exceptii .

  5. Bine a zis Maricel Voina despre DEDU : ” Un golan ,cel mai incopetent conducator de federatie din Romania , din toatetimpurile ! Mizer ce mai .

  6. Bine a zis Maricel Voina despre DEDU : ” Un golan ,cel mai incopetent conducator de federatie din Romania , din toate timpurile !” Mizer ce mai . Cancerul handbalului romanesc schiopul …

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut