septembrie 28, 2022

Tabara nationala la Manastirea Bobota pentru copiii cu deficiente de auz

Vineri si duminica vor avea loc slujbe cu transpunere in limbajul semnelor

rn

Manastirea ”Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul” din localitatea Bobota este in perioada 23-29 iulie gazda unei tabere la care participa aproximativ 100 de copii.
Copiii cu deficiente de auz din Bucuresti, Ilfov, Prahova si Brasov, ocrotiti de Asociatia Sfantul Meletie, alaturi de copiii din Salaj, Satu Mare si Vaslui din cadrul Asociatiei ”Inimioare Fericite” se bucura impreuna in tabara organizata la sediul Asociatiei "Inimioare fericite" de la Manastirea ”Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul” din Bobota.
in cadrul taberei, copiii vor participa la diferite ateliere de creatie, jocuri si competitii sportiv-educative, drumetii si excursii la Gradina Botanica din Jibou, Gradina Zmeilor, Biserica veche din localitatea Dersida, Muzeul "Corneliu Coposu" din comuna Bobota si la Manastirea Balan.
Cu prilejul acestei intalniri deosebite, la Manastirea Bobota, parintele Staret protosinghel Mina Pletosu va sluji alaturi de preotii oaspeti atat taina Sfantului Maslu, care are loc vineri, 27 iulie, la ora 18.00, cat si Sfanta Liturghie de Duminica, 29 iulie, la ora 9.30. Acestea se vor desfasura cu transpunere in limbaj mimico-gestual (limbajul semnelor pentru surdo-muti).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.