Tabana, câinele erou care a găsit un bătrân dispărut de acasă

0
801

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Cehu Silvaniei, dat dispărut de către familie duminică, 23 mai, a fost găsit luni teafăr și nevătămat, cu ajutorul câinelui polițist Tabana.

13 poliţişti, cinci jandarmi, doi pompieri şi cinci voluntari s-au mobilizat pentru găsirea vârstnicului care a plecat duminică după amiaza de la domiciliu şi nu s-a mai întors. În activităţile de căutare a fost angrenat şi Tabana, un câine de urmă, în vârstă de 6 ani, cu un rol decisiv în aflarea bătrânului.

Bărbatul a fost găsit luni dimineața, într-o livadă din localitate. Din verificările efectuate de poliţişti, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. Bărbatul a fost transportat, totuși, la spital pentru investigaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.