decembrie 6, 2022

Sute de zălăuani rămân joi și vineri fără apă

În vederea efectuării unor lucrări programate de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe, joi și vineri, furnizarea apei potabile în mai multe zone din Zalău.

Miercuri, 5 octombrie, la ora 09.00, se ia apa pe strada Cetinei și strada Gheorghe Doja – vor fi afectați consumatorii alimentați prin hidrofor de la rezervorul Brădet. Furnizarea apei se va relua abia joi, 6 octombrie, ora 14:00.

Joi, 6 octombrie, vor fi afectați de întreruperea apei potabile zălăuanii de pe Strada Cetinei, Aleea Dealului, Aleea Soarelui, strada Pinului, strada Pârâului, strada Cascadei, strada Tipografiei, strada Gheorghe Doja (între strada Corneliu Coposu și ieșirea din oraș). Furnizarea apei potabile va fi întreruptă între orele 07:00 – 24:00.

“Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată. În cazul întreruperilor datorate unor lucrări programate, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS. Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe e-mail cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă”, este mesajul transmis de Compania de Apă Someș SA.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *