Sute de zălăuani rămân astăzi fără apă la robinete

În vederea efectuării unor lucrări programate de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiu, astăzi, 1 februarie, pe Strada Armoniei, pe sectorul cuprins între între Bulevardul Mihai Viteazul și Aleea Ritmului (zona Banc Post).

Cetățenii sunt sfătuiți să transmită pe email, la adresa  cassa@casomes.ro, numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei de Apă, pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

1 thought on “Sute de zălăuani rămân astăzi fără apă la robinete

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.