septembrie 29, 2023

Sute de șoferi vitezomani au fost amendați în weekend

0

În perioada 9 – 11 iunie, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele sălăjene și au aplicat 393 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate depășind 103 mii de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 32 de permise de conducere și patru certificate de înmatriculare. S-au efectuat 254 de testări cu aparatul etilotest.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 182 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 33 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, șase pentru depășiri neregulamentare, două au fost pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, iar 170 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Duminică, 11 iunie, la ora 14.07, pe D.N. 1 C, în localitatea sălăjeană Bârsăul Mare, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea cu viteza de 106 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Câteva minute mai târziu, tot pe D.N. 1 C, în localitatea Bârsăul Mare, polițiștii au depistat încă un clujean, de 44 de ani, în timp ce conducea cu 104 km/h, viteză înregistrată radar, în zona de limitarea a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Ambii șoferi s-au ales cu 9 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut