decembrie 9, 2022

Suprize-surprize: Caravana Coca Cola va fi prezenta atat la Zalau cat si la Simleu, in perioada 19-20 decembrie

Veste buna pentru salajeni. Reprezentantii Coca-Cola au anuntat miercuri, 3 decembrie, pe pagina oficiala de Facebook ca vor aduce Caravana in toate orasele finaliste:

rn

"Totul a pornit de la un gand. Sa aducem Caravana intr-un oras din Romania pe care sa il votati chiar voi. Zis si facut. Insa ce s-a intamplat a fost cu adevarat incredibil. Ati comentat foarte multi. Unii ati fost fericiti, altii impresionati, o parte mai putin multumiti. V-am ascultat pe toti, asa ca am decis sa aducem Caravana Coca-Cola in toate orasele finaliste. Da, ne vedem in Zalau, dar si in Simleu Silvaniei, Ramnicu Valcea, Braila si Arad.  #SarbatorileVin".

rn

Astfel, Caravana Coca-Cola va fi prezenta in Zalau, la Targul de Craciun, iar la Simleu, in Centru, in zilele de 19 si 20 decembrie 2019.

rn

Reamintim ca Zalaul a fost desemnat recent castigator de catre renumita companie Coca-Cola, in traseul Caravanei care va ajunge in perioada urmatoare la noi. Astfel, pentru municipiul judetului Salaj s-a acumulat cel mai mare numar de voturi in cadrul unui concurs din ultima etapa a campaniei.
Miercuri, 27 noiembrie 2019, salajenii au votat cu sufletul la gura, intr-o sesiune live, pe pagina de Facebook Coca-Cola Romania, pe o durata de 4 (patru) ore.
Locuitorii fiecarui oras isi exprimau dorinta ca renumita caravana sa poposeasca in mijlocul lor. Orasele finaliste au fost: Zalau, Simleu Silvaniei, Arad, Braila si Ramnicu Valcea.
La un moment dat, pe parcursul votarii, simleuanii au inteles ca exista mai mari sanse de a aduce caravana in judetul nostru, daca se voteaza doar # Zalau si s-au alaturat zalauanilor, astfel ca impreuna au fost mai puternici.
Dupa 4 ore in care salajenii au votat continuu, s-a publicat pe pagina de Facebook Coca-Cola Romania, in postarea dedicata acestei Campanii, un comentariu in care Zalaul a fost anuntat orasul castigator.

rn

Grupul Mamicilor Descurcarete din Salaj ne-a transmis:
"Ii asteptam sa vina…numaram zilele. Toata lumea ii asteapta. De la mic la mare".

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *