ianuarie 31, 2023

Primul supermarket din zona Nusfalau va fi deschis astazi, la ora 15.00, pe strada Garii, nr. 30M. La inaugurarea TIMMY Market au fost invitate sa participe autoritati locale si judetene, oameni de afaceri din Salaj, precum si viitorii clienti.
Magazinul are o suprafata de vanzare de 600 de metri patrati si dispune de o parcare cu circa 40 de locuri, ne-a declarat Viorel Moisi, administratorul societatii Benzelim Nusfalau, cea care a facut aceasta investitie. “TIMMY Market ii asteapta la cumparaturi pe toti cei din Nusfalau si din imprejurimi, oferindu-le o gama foarte variata de produse alimentare si nealimentare, de la mezeluri si legume, la articole de menaj, papetarie si jucarii’, a mai spus Moisi, adaugand ca toate aceste produse pot fi achizitionate la cele mai mici preturi din zona.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut