Sunt răspunzător

0
79

Micul prinț se întoarse la puiul de vulpe.

”Adio”, îi zise el… ”Adio, îi răspunse puiul de vulpe. Iată secretul meu. Nimic mai simplu: nu vezi bine decât cu inima. Ochii nu pot să pătrundă în miezul lucrurilor.” ”Ochii nu pot să pătrundă-n miezul lucrurilor”, repetă micul prinț, ca să nu uite. ”Timpul pe care l-ai petrecut cu roza ta a făcut-o atât de prețioasă”. ”Timpul pe care l-am petrecut cu roza mea…”, zise micul prinț pentru a nu uita. ”Oamenii au uitat acest adevăr, zise puiul de vulpe. Tu însă caută să nu-l uiți. Căci tu devii răspunzător de-a pururi de soarta celor pe care îi îmblânzești. Tu ești răspunzător pentru soarta rozei tale…”.

”Eu sunt răspunzător pentru soarta rozei mele…”, repetă micul prinț spre a nu uita.

(Daniel Ciobanu, să educăm prin pilde și povestioare)

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.