”Sunt fericit, dar și trist in același timp”

Dupa ce “tricolorele” au cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, selecționerul României are și sentimente de frustrare, având în vedere ca campioana mondiala – Norvegia – a trecut de fetele noastre doar în prelungiri. 

Chiar daca dupa meciurile din grupa puțina lume îi dadea vreo șansa de a ajunge în fazele finale, România și-a încheiat frumos aventura la Campionatul Mondial din Danemarca cu o victorie clara, scor 31 – 22 în finala mica contra Poloniei.
Drept urmare, “tricolorele” au cucerit medaliile de bronz în Danemarca, ceea ce reprezinta o performanța notabila pentru handbalul românesc.
La finalul jocului, selec- ționerul Tomas Ryde a parut fericit de aceasta performanța, însa a avut și o unda de stop_coloana regret, dupa ce România a ratat prezența în mare finala, fiind învinsa dramatic în semifinale de catre Norvegia, întro partida în care învingatoarea sa decis în prelungiri.
“Sunt fericit, dar și trist în același timp. Trebuia sa jucam cealalta finala. Ne mulțumim cu ceea ce am realizat. Fetele au fost extraordinare. Pentru mine e total nou ceea ce se lucreaza acum la naționala din punct de vedere mental”, a declarat selecționerul Tomas Ryde, pentru Dolce Sport.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *