noiembrie 29, 2022

”Sunt fericit că am ajuns pană aici”

La finalul Campionatului Mondial, suedezul a avut şi o undă de regret având în vedere că echipa sa a fost învinsă în semifinale de către Norvegia, la capătul unui joc dramatic, decis în prelungiri


 Chiar dacă după meciurile din grupă puţină lume îi dădea vreo şansă de a ajunge în fazele finale, România şi-a încheiat frumos aventura la Campionatul Mondial din Danemarca cu o victorie clară, scor 31 – 22 în finala mică contra Poloniei.

 Drept urmare, “tricolorele” au cucerit medaliile de bronz în Danemarca, ceea ce reprezintă o performanţă notabilă pentru handbalul românesc.
 
La finalul jocului, selecţionerul Tomas Ryde a părut fericit de această stop_coloana performanţă, însă a avut şi o undă de regret, după ce România a ratat prezenţa în mare finală, fiind învinsă dramatic în semifinale de către Norvegia, într-o partidă în care învingătoarea s-a decis în prelungiri.
 
“Sunt fericit, dar și trist în același timp. Trebuia să jucăm cealaltă finală. Ne mulțumim cu ceea ce am realizat. Fetele au fost extraordinare. Pentru mine e total nou ceea ce se lucrează acum la națională din punct de vedere mental”, a declarat selecţionerul Tomas Ryde, pentru Dolce Sport.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *