Sucursalele bancare vor fi inchise pe 7 si 8 iunie

Sucursalele bancilor vor fi inchise duminica si luni, de Rusalii, cu exceptia unor unitati situate in incinta centrelor comerciale, care vor functiona dupa programul centrelor. Toate sucursalele Alpha Bank Romania, BCR, BRD, Millennium Bank, UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania vor fi inchise in zilele de sarbatoare legala 7 si 8 iunie, mai putin unele unitati din centrele comerciale.
Unitatile Alpha Bank Romania vor fi inchise in perioada sarbatorilor, dar centrele Alpha Poitn din mall-uri vor fi deschise in functie de programul centrelor comerciale. Sucursalele Millennium sunt inchise luni, dar call-center-ul si internet banking-ul vor fi deschise pentru clienti. In cazul BRD, sambata, duminica si luni vor lucra doar agentiile din centrele comerciale. Toate unitatile UniCredit Tiriac Bank sunt inchise pe 7 si 8 iunie, cu exceptia agentiilor METRO, care vor avea program duminica si luni de la 9 la 18. Si sucursalele RBS Romania vor fi inchise in perioada 6-8 iunie, dar plata ratelor poate fi efectuata de clienti in locatiile partenerilor bancii, respectiv Posta Romana si Praktiker. Totusi, si Posta Romana va functiona doar sambata dupa program normal, urmand sa fie inchisa duminica si luni.
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca in zilele de 7 si 8 iunie unitatile proprii nu vor lucra cu publicul, inclusiv cele aflate in incinta mall-urilor, centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala.
Pe de alta parte, serviciul good.bee Tranzactii mobile, lansat de Fundatia Erste si grupul Erste, este operational 24 de ore din 24, atat in week-end, cat si in perioada sarbatorilor legale, inclusiv de Rusalii, pe 7 si respectiv 8 iunie. Clientii good.bee Tranzactii mobile pot beneficia de sprijin si informatii in fiecare zi a saptamanii, iar serviciul Suport Clienti este disponibil de luni pana vineri intre orele 8:00-22:00, sambata, duminica si chiar si in perioada sarbatorilor legale intre 9:00-18:00.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *