decembrie 7, 2022

Succes si dezamagire. De ce Carla’s Dreams nu s-a fotografiat cu fanii din Zalau, dupa concert

Ziua a doua din cadrul Zilelor Municipiului Zalau, sambata, 27 iulie, i-a adus pe scena amplasata in parcarea din spatele primariei pe Carla’s Dreams, Julia Jianu & trupa Sexy; Sylvia by DJ Rinno; Alexandra Ungureanu & Crush; Talisman.
Salajeni de toate varstele s-au bucurat fredonand melodiile cunoscute, insa de departe, cel mai tare au reusit sa electrizeze publicul Carla’s Dreams, probabil cea mai in voga trupa a momentului.
Melodie dupa melodie, publicul a fredonat alaturi de ei, au transmis in direct cu telefoanele mobile momente din concert (reteaua era atat de solicitata incat era greu sa te conectezi la internet!), au aplaudat si au aprins lanternele de la telefoane, pentru a crea o imagine cum rar poti vedea.
Dezamagire mare in randul fanilor Carla’s Dreams
La finalul concertului, zeci de fani asteptau trupa in backstage, cu speranta ca vor reusi sa isi faca o poza cu membrii band-ului. Insa mare le-a fost dezamagirea cand acestia nu s-au oprit la fotografiat, ci au mers direct spre cort, insotiti de jandarmi. Nedumerirea s-a citit pe fetele multora, insa, din fericire, solistul trupei a fost destul de amabil incat sa explice pentru Graiul Salajului ca din cauza machiajului, nu pot face poze dupa concert. "Noi nu putem face poze dupa concerte, pentru ca ele practic se sterg foarte usor. Facem pozele doar inainte de spectacol. Acum e foarte cald. Mastile noastre nu-s tatuaje, asta e vopsea. Va rugam frumos sa intelegeti". Admiratorii trupei nu au renuntat cu una cu doua si au continuat sa petreaca trupa pe drum, dupa ce acestia s-au urcat in duba formatiei, in speranta ca poate poate reusesc sa fure un selfie.
Din dorinta de a pastra un dram de intimitate, membrii trupei au aparut, inca de la inceputul carierei lor, cu fetele pictate. Ei se supun ritualului de pictare inainte de orice fel de aparitie publica, fie ea emisiune TV, concert sau sedinta foto.
Fericiti acei salajeni care au reusit sa se fotografieze cu artistii inainte de spectacol, in ciuda faptului ca erau foarte bine paziti de jandarmi. 

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *