Subprefectul Florin Florian, candidatul PSD la Consiliul Județean Sălaj

Subprefectul Florin Florian a fost desemnat oficial candidatul PSD Sălaj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, la alegerile din 9 iunie.

Decizia a fost luată sâmbătă, în cadrul organizației județene a formațiunii politice, fiind confirmată ulterior și de către Florin Florian.

”Am hotărât să mă înscriu în competiția electorală pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sălaj, din partea Partidului Social Democrat.

Este o decizie îndelung cântărită de mine și asumată deoarece proiectele mele și ale echipei politice pe care o reprezint răspund nevoilor acestui județ și oamenilor care-l însuflețesc.

Cred în puterea mea de a munci, de a avea rezultate utile și așteptate de către fiecare locuitor al Sălajului, cu recunoștință pentru ce a fost și ce este.

Am convingerea că îmi veți fi aproape în parcurgerea acestui drum!”, a declarat subprefectul Florin Florian.

“Întreaga organizație județeană social-democrată îi este alături pe acest drum! Succes deplin pentru Sălaj și pentru sălăjeni! Oamenii contează!”, este mesajul transmis de PSD Sălaj.

În prezent subprefect al judeţului Sălaj și președinte al Societății Române de Cruce Roșie – Filiala Sălaj, social-democratul Florin Florian a candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj și la alegerile din 2020. A pierdut în fața contracandidatului său, Dinu Iancu-Sălăjanu, susținut atunci de PNL, USR și PLUS.

Florin Florin are 49 de ani, este de profesie inginer şi a ocupat funcţia de director al filialei Sălaj a Inspectoratului de Stat în Construcţii. În perioada 2017-2019, a fost prefect al județului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *