octombrie 5, 2022

Subiectele pentru probele scrise la Bac 2009

Modele de subiecte pentru probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2009 au fost publicate, vineri, pe site-ul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI), iar propunerile in legatura cu acestea pot fi facute in perioada 1-20 martie. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2009 va avea loc in perioada iunie – iulie, iar candidatii se pot inscrie in perioada 1-8 mai. Pentru elevii claselor a XII-a cursurile se incheie in 12 iunie.
Potrivit oficialilor MECI, modelele de subiecte au fost postate pe www.edu.ro. Sectiunea contine grupuri de itemi pentru fiecare disciplina si modul la care se sustine proba scrisa a examenului de Bacalaureat din sesiunile 2009. Propunerile pentru corectarea unor eventuale inechitati pot fi facute in perioada 1-20 martie, acestea urmand sa fie analizate de reprezentantii Centrului National pentru Curriculum si Evaluare din Invatamantul Preuniversitar.
Modelele de subiecte pentru probele orale ale examenului national de Bacalaureat 2009 au fost publicate la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut.
Calendarul examenului de bacalaureat:

in 22-23 iunie va fi sustinuta proba orala la Limba si literatura romana,
in 23-24 iunie – la Limba si literatura materna (proba orala),
in 24-25 iunie – Limba si literatura moderna (proba orala).
Probele scrise ale examenului de bacaluareat:
26 iunie – Limba si literatura romana
29 iunie – Limba si literatura materna,
30 iunie – proba obligatorie a profilului,
1 iulie – proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii (scrisa sau practica),
2 iulie – proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii (scrisa sau practica).
In 5 iulie, pana la ora 16.00, vor fi afisate rezultatele, in aceeasi zi putand fi depuse eventualele contestatii (intre orele 16.00 si 20.00). Rezolvarea contestatiilor va avea loc in perioada 7 – 8 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate in 9 iulie. A doua sesiune a examenului de bacalaureat va fi organizata in perioada august – septembrie 2009.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.