Studenții din Zalău, consiliați antidrog

Valer Merce, coordonatorul Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj, alături de specialiști ai Biroului pentru Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, a derulat o acțiune de informare despre ce înseamnă drogurile, riscurile și consecințele consumului de droguri la Facultatea de Geografie – extensia universitară Zalău a UBB Cluj – Napoca.

”Au fost abordate teme legate de efectele și riscurile asociate cosumului , a fost prezentat sistemul național de asistență a consumatorilor, precum și aspecte legislative în legătură cu consumul de droguri. Mulțumim tuturor celor implicați, studenților și conducerii instituției!”, precizează reprezentanții CPECA Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut