septembrie 28, 2023

Studentă din Sărmăşag şantajată sexual

0

Tanăra a fost constransă de fostul iubit să intreţină relaţii sexuale cu el, sub ameninţarea că postează pe internet inregistrări pornografice făcute impreună.
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj, sub coordonarea procurorului şef Dan Buduşan, şi Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Sălaj, condus de comisar Cristian Laţcău, au dispus săptămana trecută reţinerea pentru 24 de ore a lui Bercsenyi Laszlo, un tanăr din Cluj Napoca care şi-a şantajat fosta iubită că va posta pe internet o inregistrare video cu ei doi intreţinand relaţii sexuale. Bercsenyi a postat inregistrarea pe site-ul “videa.hu” după ce tanăra a refuzat să mai intreţină relaţii sexuale cu acesta. Joi, clujeanul a fost prezentat in faţa Judecătoriei Zalău in vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, insă judecătoarea a respins cererea procurorului DIICOT, urmand ca inculpatul să fie judecat in stare de libertate.
O prietenie care a devenit un scenariu de coşmar
Din rechizitorul procurorilor aflăm că Bercsenyi Laszlo a avut o relaţie de prietenie cu K.A.E., o tanără din Sărmăşag, incepand cu anul 2007, aceasta fiind studentă in Cluj Napoca. In cursul anului 2008, in timp ce se afla in apartamentul lui Bercsenyi, sălăjeanca a fost de acord ca prietenul său să filmeze timp de cateva minute cu telefonul mobil actul sexual intreţinut de aceştia. Ulterior, relaţia celor doi s-a deteriorat, astfel că anul trecut K.A.E. i-a spus prietenului său că doreşte să se despartă. Atunci Laszlo a ameninţat-o pe tanără că va publica pe internet inregistrarea video cu cei doi in cazul in care aceasta nu va dori să se impace cu el.
I-a furat intimitatea şi i-a pus-o pe internet
In perioada octombrie-decembrie 2009, Bercsenyi a constrans-o pe studentă să intreţină relaţii sexuale in apartamentul acestuia din Cluj Napoca, ameninţand-o că in caz contrar va posta din nou inregistrea video pe site-ul “youtube.com”. Cand tanăra a refuzat să mai intreţină relaţii sexuale cu fostul iubit, acesta a postat pe site-ul “videa.hu” inregistrarea video de pe o adresă de e-mail mai veche a studentei. Bercsenyi i-a modificat fetei e-mailul prin schimbarea intrebărilor de siguranţă şi a accesat in mod repetat şi neautorizat adresa de e-mail.
Bercsenyi riscă ani grei de puşcărie
Tanărul din Cluj Napoca riscă acum ani grei de inchisoare. Pentru con-strangere sau ameninţare legea prevede pedeapsa inchisorii de la doi la şapte ani, pentru răspandirea materialelor cu caracter obscen – inchisoare de la patru luni la şase ani, iar accesul fără drept la un sistem informatic prin incălcarea măsurilor de securitate se pedepseşte cu inchisoare de la trei la 12 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut