noiembrie 27, 2022

STS continua campania de interes public pentru promovarea aplicatiei mobile Apel 112

De cand a fost lansata, din luna februarie si pana acum, peste trei mii de persoane au fost salvate datorita aplicatiei Apel 112.
La nivelul Sistemului de Telecomunicatii Speciale continua Campania publica de promovare a aplicatiei mobile Apel 112, destinata localizarii persoanelor aflate in pericol.
Aplicatia Apel 112 este deosebit de utila atat pentru cetateni, cat si pentru agentiile specializate (Politie, Ambulanta, Pompieri, SMURD, Jandarmerie, Salvamont, etc) pentru ca, prin intermediul conexiunii la internet si serviciului de localizare GPS al telefonului, permite transmiterea coordonatelore geografice in format AML (Advanced Mobile Location) la initierea unui apel catre Serviciul de Urgenta 112.
Este important de mentionat ca, pana la implementarea masurilor de imbunatatire a serviciului de urgenta stabilite de Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta 112, aplicatia dezvoltata de STS reprezinta cea mai facila metoda de localizare a telefoanelor de pe care apeleaza persoanele care au nevoie de ajutor si nu cunosc adresa unde se afla.
Pentru promovarea descarcarii acesteia de catre un numar cat mai mare de persoane, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a realizat spot-uri audio si video prin care este descrisa metoda de localizare a telefonului şi de unde poate fi descarcata in mod gratuit aplicatia. Spoturile pot fi descarcate accesand link-ul: https://www.sts.ro/ro/campanii-de-comunicare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *