octombrie 4, 2022

Stratul de asfalt de rulare pe portiunea aflata in lucru a bulevardului din Zalau va fi turnat pana in 15 august

Viceprimarul Teodor Balajel spune ca lucrarea va fi de calitate, cu planeitate perfecta

rn

Primaria Zalau tine sa precizeze ca abia acum incepe turnarea stratului de asfalt pentru rulare intre benzinaria Mol si Gara si ca la finalul lucrarilor, in 15 august, bulevardul va arata impecabil pe portiunea reabilitata. Asta in conditiile in care multi zalauani care circula pe portiunea aflata in lucru a bulevardului Mihai Viteazu obiecteaza la denivelarile prezente in asfaltul proaspat turnat. 

rn

Potrivit viceprimarului Teodor Balajel, dupa finalizarea asfaltarii bulevardul Mihai Viteazul va fi drept, fara denivelari, iar gurile de canal vor fi "la milimetru".
In acest moment s-a finalizat turnarea primul strat de asfalt. Saptamana aceasta, muncitorii de la Citadin lucreaza la ridicarea tuturor canalelor pluviale si de canalizare la cota stratului de aslfat de rulare, iar pana in 15 august se va finaliza turnarea celui de-al doilea strat de asfalt.
In paralel, echipe de muncitori de la Citadin vor executa lucrari de amenajare peisagistica a scuarurilor, unde vor fi planti arbori ornamentali, flori si gazon verde.
Saptamana trecuta au fost finalizate lucrarile de bordurare a acceselor si scuarurilor pe portiunea de bulevard cuprinsa intre Gara si benzinaria Mol.

rn

Tronsonul reabilitat va fi impecabil de luna viitoare,
iar anul viitor bulevardul va fi complet refacut

rn

Asadar, dupa data de 15 august, zalauanii se vor alege cu jumatate din bulevard reabilitat complet, curat, modern, drept, fara denivelari sau canale capcana.
Mai mult, scuarurile vor fi infrumusetate cu arbori ornamentali si gazon verde, iar condusul pe portiunea dintre benzinaria Mall si Gara va fi mult imbunatatit, devenind chiar o placere, ne asigura Primaria.
"Luni, 16 iulie, incepem asfaltarea pe bulevard cu stratul de rulare. Acum terminam de ridicat la nivel canalele. Totul va fi milimetric. Planeitatea va fi perfecta, calea de rulare va fi impecabila. Urmeaza proiectul 2, prin care vom reface trotuarele, piste de biciclete, colectare apa pluviala, canale tehnice. Vom face o colectare pluviala suplimentara, pe langa cea existenta. Anul viitor, in martie, ne vom apuca de portiunea de bulevard de la benzinaria Mol pana in centru. La sfarsitul anului 2019 vom circula pe un bulevard reabilitat complet", spune viceprimarul Teodor Balajel, responsabil cu lucrarile executatate de firma Citadin in oras.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.