februarie 6, 2023

Strangere de fonduri la Asociatia “Prader Willi”

Asociatia “Prader – Willi”, in colaborare cu mai multe institutii din judet, organizeaza in 22 februarie o campanie de strangere de fonduri. Astfel, in ziua respectiva, la Sala Sporturilor din Zalau va avea loc, cu incepere de la ora 14,00, o actiune ce va include un program artistic prezentat, sub coordonarea Inspectoratului Scolar, de elevi din judet, si un moment in care cei prezenti vor putea dona sume de bani. Dupa cum ne-a precizat Amalia Sabau, psiholog in cadrul asociatiei, fondurile ce vor fi colectate vor fi utilizate la organizarea unei tabere de vara pentru copiii cu boli rare si la demararea unei campanii la nivel national pentru sensibilizarea populatiei cu privire la problemele specifice acestei categorii de bolnavi.
Reamintim ca Asociatia “Prader Willi” are sediul in Zalau, functionand aici – sub coordonarea Doricai Dan – din 2003. Asociatia reprezinta bolnavii cu Sindrom Prader Willi si alte boli rare, pentru care a deschis, in 2005, tot la Zalau, un Centru de Informare pentru Boli Genetice Rare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut