Strandul din Zalau se relanseaza si isi deschide portile de maine

Strandul Tineretului din Zalau se deschide maine, vineri 1 iunie, chiar de Ziua Internationala a Copilului. Este cea mai la indemana distractie pentru locuitorii Zalaului, care trebuie sa stie ca administratorul a facut investitii serioase si conditiile sunt excelente. 

rn

Strandul are trei bazine, cu adancimi de 1,80 metri, de 1,50 metri si de un metru. Cele doua bazine mai mici au fost refacute complet si izolate, iar la bazinul mare, cel de 1,80 metri, se mai fac inca mici lucrari, ne spune Petru Buboi, patronul firmei Verozal SRL din Zalau, cea care administreaza strandul. Investitiile facute sunt considerabile, iar conditiile sunt la standarde mult peste cele din anii trecuti. Foarte important este ca apa va fi mai calda cu cateva grade fata de anii trecuti, gratie izolarii bazinelor.
Petru Buboi ne mai spune ca va oferi clientilor, copiilor, dar si tinerilor momente speciale, zile cu tematici pentru copii, diferite activitati de distractie si competitii pentru tineri. Vor fi inclusiv evenimente cu cantareti de muzica usoara si populara, cu dj si discoteca. Anul acesta serviciile oferite de strandul din Zalause anunta excelente, poate cele mai bune din judet.

rn

Poti petrece o zi de scalda si la Simleu,
la Jibou, in Cehu sau la… Simisna

rn

In afara de Strandul Tineretului din Zalau, in judet mai sunt cateva stranduri unde salajenii pot scapa de canicula.
Strandul "Broscarie" de langa Simleu Silvaniei a devenit de fapt un un minicomplex turistic cu spatii de cazare si trei bazine cu apa termala. Strandul Broscarie este deschis incepand cu data de 1 mai. Contra sumei de 15 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii va puteti balaci o zi intreaga. Cazarea se face in camera dubla (120 de lei pe noapte), in casute (60 lei pe noapte) cort (20 lei pe noapte). Complexul Broscarie se afla la aproximativ 25 de kilometri de Zalau, la intrarea in orasul Simleu Silvaniei.

rn

Piscina din Jibou se afla in incinta complexului turistic "Eden" (Baile de la Jibou) si sunt deschise in fiecare an incepand cu 1 mai. La Baile din Jibou, cu ape sulfuroase, clorurate, sodice, izotone, radioactive vin cei care sufera de afectiuni hepato-biliare, gastro-intestinale, de nutritie etc. Strandul care se afla in aer liber este alimentat cu apa de la reteaua de apa potabila a orasului Jibou. Un bilet pentru o zi la strand costa in luna iunie 30 de lei in zilele saptamanii si 50 de lei in weekend. Preturile pentru lunile iulie si august sunt de 40 lei in timpul saptamanii si 70 lei in weekend.

Orasul salajean cel mai vaduvit de posibilitati de dezvoltare, Cehu Silvaniei, are in schimb un strand de invidiat. Complexul Aqua Angar Cehu Silvaniei, dat in folosinta in anul 2016, cuprinde piscina, jacuzi, sali de fitnes, sauna. In spatele acestui complex de cinci stele se afla Szabo Zoltan, un om de afaceri din zona. Toata investitia se ridica la un milion de lei. Pretul unui bilet de intrare pentru o zi este de 30 de lei in cursul saptamanii si 40 de lei in weekend.

rn

Strandul din Simisna are singurul pacat, acela ca este departe. La iesirea din Simisna spre Hasmas, in urma cu sapte ani a fost dat in folosinta un strand. Peste alti trei ani a fost inaugurata, langa strand, si o pensiune. Andministratorul strandului, Grigorita Revnic, este fiu al satului si spune ca este multumit de numarul turistilor si al localnicilor care frecventeaza strandul. Pretul unui bilet pentru adulti este de 10 lei, iar pentru copii de 5 lei, insa toti premianti scolari au acces gratuit, iar la abonamente se ofera reducere.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *