Străinii se pot vaccina în România

0
276

Cetăţenii Uniunii Europene, ai Spaţiului Economic European şi ai Confederaţiei Elveţiene, precum şi cetăţenii statelor terţe cu şedere legală pe teritoriul României au dreptul la imunizare în centrele de vaccinare din ţara noastră, au anunțat autoritățile.

Când se prezintă la cantrele de vaccinare, cetăţenii se legitimează cu actul de identitate din ţara de provenienţă sau cu paşaportul. Înregistrarea în Registrul de Vaccinare se face, pentru fiecare doză administrată, folosind acelaşi act de identitate, în vederea eliberării unei adeverinţe de vaccinare corecte, cu schema de vaccinare completă. Odată cu efectuarea celei de-a doua doze, centrul de vaccinare va pune la dispoziţia cetăţenilor străini adeverinţa de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.