Steagul UE, desfășurat azi pe platoul central din Zalău

Președintele PNL Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, prim-vicepreședinții Cristian-Claudiu Bîrsan și Cristian-Mihai Lazăr, alături de o delegație de tineri liberali, condusă de Mihai Crișan, au participat sâmbătă, 9 martie, la conferința regională „Europa în fiecare localitate”, organizată de Tineretul Național Liberal, la Cluj-Napoca.

“Este un privilegiu să fiu azi, aici, alături de tineri plini de potențial și entuziasm în ceea ce înseamnă implicarea în viitorul lor, dar și alături de oameni cu mare experiență, care conduc administrații liberale de succes din România. Sunt convins că tinerii sunt motorul schimbării și al inovației în țara noastră și că împreună putem dezvolta fiecare comunitate și să-i asigurăm un viitor luminos într-o Europă liberă, democratică și unită”, a declarat, sâmbătă, Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele PNL Sălaj.

Evenimentul a pus în evidență importanța valorilor europene și ale democrației, impactul fondurilor europene în viața cotidiană și a subliniat modul în care putem contribui la construirea unei Europe mai puternice. Fie că vorbim de investiții în infrastructură, educație, sănătate, agricultură sau inovare, fondurile europene sunt folosite de statele membre, de regiuni și de comunitățile locale să își continue ritmul susținut al dezvoltării.

La conferință au luat parte europarlamentarul Daniel Buda, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, Mara Mareș, președintele TNL, precum și alți aleși locali liberali.

La finalul evenimentului, un steag de mari dimensiuni, reprezentând alăturat steagul României și steagul Uniunii Europene a fost desfășurat de către participanți. Acest moment reprezintă începutul caravanei TNL, care va străbate toate cele 41 de județe ale țării, pentru a sublinia, în mod simbolic, importanța apartenenței la construcția europeană.

Următorul județ în care va fi desfășurat steagul este Sălajul: duminică, 10 martie, ora 13.00, pe platoul central din municipiul Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *