Statistici tot mai sumbre: 62 de cazuri noi de covid în Sălaj

Potrivit celei mai recente raportări oficiale, în județul Sălaj au fost confirmate alte 62 de cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore. Până miercuri, 7 octombrie, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 914. În prezent, sunt active 335 de cazuri, din care 137 de pacienți sunt internați în spital, 4 la secția ATI ( 2 la Zalău și 2 la Șimleu Silvaniei), iar 198 de bolnavi sunt la domiciliu, monitorizați de medicii de familie. 694 de sălăjeni sunt în carantină, la domiciliu, au anunțat autoritățile.

De la debutul pandemiei, 545 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 34 de sălăjeni au fost răpuși de infecția cu coronavirus.

La nivel național, de marți, 6 octombrie, până miercuri, 7 octombrie, au fost confirmate 2.958 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 142.570 de cazuri.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 553 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. În Sălaj au fost reconfirmate 16 cazuri.

About Author

One Reply to “Statistici tot mai sumbre: 62 de cazuri noi de covid în Sălaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *