Stadion omologat UEFA, la Zalău

Municipiul Zalău va avea o bază sportivă nouă și un stadion omologat UEFA, promit autoritățile locale.

Lucrarea, localizată pe strada Făgetului, are o valoare de 5.616.403 lei și este finanțată prin Compania Națională de Investiții.

La finele săptămânii trecute, conducerea Primăriei Zalău, reprezentată de primarul Ionel Ciunt și de cei doi viceprimari, Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, alături de reprezentanții Direcției de Patrimoniu și Direcției Tehnice, au avut discuții finale cu antreprenorul care a câștigat licitația pentru acest obiectiv de investiții. În cadrul întâlnirii s-au pus la punct ultimele detalii ale proiectului, iar constructorul a dat asigurări că, după ce se va obține autorizația de construire, în cel mult 9 luni obiectivul de investiții va fi finalizat.

Noua bază sportivă va avea un teren de fotbal de dimensiuni mari, omologat UEFA, cu gazon sintetic, un teren cu dimensiunea de 40/20 din tartan, nocturnă, o parcare pentru două autocare și una pentru 55 de autoturisme. Baza sportivă va permite practicarea fotbalului, voleiuui și handbalului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.