Sărbători de Iarnă cu Florin Prunea in Sălaj!

Fostul mare internaţional a dorit neapărat să petreacă Crăciunul şi Revelion în judeţul nostru, aici de unde îşi are originile soţia lui. Pe lângă tradiţionalul cârnat şi un pahar de vin cald, fostul portar al Naţionalei a fost foarte activ la terenurile cu suprafaţă sintetică din Zalău, pentru ca între sărbători să participe, împreună cu prietenul Lică Jula, la un meci de gală la Valcău de Jos 


A început să nu mai fie o surpriză prezenţa lui Florin Prunea prin Sălaj. Chiar dacă este originar din Bucureşti, fostul portar al Naţionalei se simte foarte bine în Ardeal. Mai mult, pentru actualul preşedinte executiv de la CSMS Iaşi, “capitala” Ardealului este… Sălajul, acolo unde îşi are originile soţia sa şi unde poposeşte cu bucurie de câte ori are ocazia, în special de Sărbătorile de Iarnă.

Şi în acest an, Prunea şi-a petrecut Crăciunul la ţară, în comuna Sânmihaiu Almaşului, având în vedere că soţia lui este din satul Sântămărie. Până la Revelion, omul dintre buturi în echipa de aur a României, cu care “tricolorii” au făcut mulţi românii fericiţi la Campionatul Mondial şi Campionatul European, a făcut ce i-a plăcut toată viaţa: să joace fotbal.
Prieten cu Lică Jula încă de când cei doi fotbalişti evolua pe prima scenă, Prunea a făcut câte o miuţă la Zalău şi câte un fotbal-tenis, pentru ca miercuri să participe la un meci de gală la sala de sport de la Valcău de Jos. Invitaţia a venit de la Lucian Bode, iar acest lucru nu s-a întâmplat stop_coloana pentru prima dată, deoarece fostul internaţional a fost prezent şi anul trecut, tot de Sărbătorile de Iarnă.
Între participanţi nu putea lipsi prietenul Lică Jula. În echipa sa s-au mai aflat parlamentarul Lucian Bode, Daniel Sabou – preşedintele AJF Sălaj, inspectorul Florin Morar, poliţistul Vasile Crişan, cel care a devenit un bun prieten al lui Florin Prunea, dar şi Flaviu Maioş, un talent al Zalăului care din păcate s-a irosit, el evoluând în acest moment prin Liga a V-a, la Recolta Agrij.
De cealaltă parte, s-a aflat o echipă alcătuită din componenţi ai echipei Luceafărul Valcău de Jos, în frunte cu Emil Bode – actualul viceprimar al comunei Valcău de Jos.
Buna dispoziţie a fost la ea acasă şi primarul comunei – Ioan Roşan, a făcut ca oaspeţii să beneficieze de condiţii foarte bune, pentru ca la final să organizeze şi repriza a III-a! Dacă paradele sale dintre buturi le ştiam de la TV, Florin Prunea a arătat că are valenţe de jucător de câmp şi a jucat pe teren tot meciul, acolo unde se simte foarte bine.
Până să revină în circuitul fotbalului din Liga I, Florin Prunea a sărbătorit trecerea în Noul An la Briliant Plaza, iar până să meargă spre Iaşi a mai făcut câte o mişcare la terenurile cu suprafaţă sintetică din Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut