noiembrie 26, 2022

Sprijinul de 15.000 de euro pentru fermele mici poate fi cerut pana in 31 august

Masura 6.3 “Sprijin pentru fermele mici” mai are alocata 60 de milioane de euro, iar termenul pentru depunereea cererilor a fost prelungit.
Autoritatea de management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 a decis prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finantare cu o luna, pana la data de 31 august, pentru a acorda sanse si celor care din motive independente de ei nu reusesc sa termine luna aceasta documentatia.
De asemenea faptul ca aceasta masura dispune de fonduri, iar punctajul este usor de atins, va permite mai multor fermieri mici sa obtina o finantare care sa le asigure un start bun spre o exploatatie agricola mai puternica care sa acceseze in viitor sprijin mult mai consistent. stop_coloana
Sprijinul acordat prin PNDR 2014 – 2020 pentru dezvoltarea fermelor mici este de suta la suta nerambursabil si este in valoare de 15.000 de euro pentru un proiect.
Potrivit lui Domitian Bente, director al Oficiului Judetean de Finantari Investitii Rurale Salaj, pana la ora actuala pe masura 6.3 “Sprijin pentru fermele mici” au fost depuse 52 de proiecte. El spera ca odata cu prelungirea datei de depuneree cu inca o luna numarul proiectelor depuse va creste.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *