La finele saptamanii trecute, la Oradea, a avut loc Cupa Romaniei pe echipe, la Karate Kyokushin. Competitia a fost rezervata categoriilor juniori, tineret si seniori. CS Vidalis Zalau a participat cu patru echipe, 3 de tineret si una de seniori.
Tineret: Mihai Avram , Claudiu Meleg si Alin Isa – echipa A, Catalin Crisan , Sorin Tamas si Olimpiu Cheseli – echipa B, Dan Tuns, Paul Mare si Hosu Marius- echipa C, Seniori: Florin Pop, Romeo Ilies, Sergiu Brisc.
Competitia a fost caracte-rizata de un inalt nivel tehnic. Sportivili de la Vidalis, au avut o comportare foarte buna, mai ales daca luam in calcul ca mare parte dintre ei se afla la primele competitii importante. Echipa de tineret IAI a terminat competitia pe locul doi, medalie de argint, dupa ce au trecut de doua echipe, prin meciuri foarte frumoase si caracterizate de multa determinare. Echipa de tineret ICI s-a comportat foarte bine, clasandu-se pe pozitia a treia. Echipa de seniori a avut o prestatie buna si a reusit, la finalul competitiei, clasarea pe locul 3.
Antrenorii s-au declarat multumiti de evolutia sportivilor, care au castigat doua medalii de bronz si una de argint. La finalul competitiei au fost premiate cluburile pentru intreaga lor evolutie din anul 2008, CS Vidalis Zalau clasandu-se pe un excelent loc doi in urma echipei Gym Oradea, echipa la care evolueaza campioni europeni de kata si kumite. O alta premiere a fost cea a antrenorilor, zalauanul Cristian Boldut ocupand locul trei in topul antrenorilor din tara. Ultima premiere a fost cea a sportivilor, si aici Boldut s-a situat pe podium, locul 3. Primii doi sportivi au fost, de fapt, doua sportive: surorile Anca Wallmen (nascuta Chirila) si Viviana Chirila, campioane europene la senioare in acest an.