noiembrie 30, 2022

Sportivii de la CS Alfa Zalău şi CS Gold GYM Şimleu termină anul pe podium

Sportivii de la CS Alfa Zalău şi CS Gold GYM Şimleu termină anul pe podium


La ultima competiţie a anului, culturiştii celor două cluburi sălăjene au avut rezultate bune, împreună cu preşedinţii celor două grupări, care au urcat şi ei pe scenă! Ultima competiţie de culturism din acest an s-a desfăşurat la Beclean. Cupa “Federaţiei” a strâns la un loc cei mai buni culturişti din judeţele limitrofe. La competiţia din judeţul Bistriţa-Năsăud au participat şi culturiştii de la CS Alfa Zalău şi CS Gold GYM Şimleu Silvaniei. 

Prin sportivii săi, cele două cluburi sălăjene au reuşit să strângă rezultate foarte bune, mai ales că unii s-au aflat la primul concurs de acest gen. La juniori mari, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Raul Tărău (CS Alfa Zalău), acesta reuşind să urce pe prima treaptă a podiumului, în timp ce pe a doua treaptă a urcat un culturist de la CS Gold GYM Şimleu, Adrian Ardelean.
La juniori I, Tokoly Olga şi Szeredai Kristian (ambii de la CS Alfa Zalău) au urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului. La startul competiţiei s-au aflat şi preşedinţii celor două cluburi sălăjene, respectiv Liviu Unguruşan şi stop_coloana Ioan Laslo, ambii participând la categoria Masters. Cel mai bun rezultat a fost fost obţinut de Ioan Laslo (CS Gold GYM Şimleu), reuşind să câştige categoria, în timp ce Liviu Unguruşan s-a clasat pe locul II. Preşedintele clubului şimleuan a concurat şi la categoria Building Clasic unde a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *