VOLEI, DIVIZIA A. Capul de afis al acestei saptamani pentru echipele din Salaj este intalnirea dintre Tomis Constanta – CS REMAT ZALAU, meci programat sambata, la Constanta. Se vor intalni locurile 1 (Constanta) si 2 (Remat Zalau). Echipa de pe Litoral este hotarata sa-si ia revansa dupa esecul de la Zalau (3-0) din tur, dar si pentru a-si intari pozitia de lider. Zalauanii vor ajunge in Constanta dupa o deplasare cu esec la Liberec (Cehia), unde ii asteapta o confruntare deosebit de dificila, dar si cu sperante ca in intalnirea cu Tomis isi pot regasi tonusul bun pentru a se inscrie pe traiectoria atingerii obiectivului stabilit. Este o intalnire de ^care pe care^, din care speram ca Remat sa fie cea victorioasa. In aceeasi etapa se mai joaca: Steaua Bucuresti- Unirea Dej, Dacia Buzau- VCM LPS Piatra Neamt, „U”Cluj- Dinamo Bucuresti, Univ. Craiova- St. Explorari Baia Mare, CS Torpi Tg. Mures- CVM Brasov.
VOLEI, DIVIZIA A2. Phoenix Simleu Silvaniei – PRO Volei Arad. Partida se va juca sambata, in Sala de sport de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”. Intalnirea face parte din seria Vest, faza II, etapa I.
VOLEI, JUNIORI I, C.N. Echipa pregatita de prof. Marin Silaghi si Dan Predescu au o deplasare dificila la Baia Mare, unde va juca in compania echipei CSS 2 UKRO Baia Mare. Partida se va juca duminica si face parte din Seria E, etapa a IX-a.
FOTBAL-AMICALE. FC Zalau va juca meciul revansa cu Marmatia Sighet. Partida are ca scop verificarea stagiului de pregatire inaintea inceperii returului de campionat, echipa din Zalau aflandu-se in stagiu centralizat de pregatire la Ocna Sugatag, sub pregatirea antrenorilor Calin Pop-principal si Cristi Oros-secund.